Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 20.01.2014.
12:40
Telegraf/N.S. A
Duplo više Hrvata nego Srba živi u Sjedinjenim Američkim Državama, pokazuju zvanični statistički podaci popisa stanovništva u SAD-u, na pitanje o poreklu.
Ponedeljak 20.01.2014.13:04
Od tih "jugoslovena" 90 % su SRBI . Nema tog hrvata koji će reći da je Jugosloven dok će SRPSKI "nostalgičar" lako reći da je Jugosloven iako je svestan da JUGOSLOVEN KAO NACIJA NE POSTOJI .
Ponedeljak 20.01.2014.13:51
Хрвата има више јер су сви потомци усташа.То говори колико је било јако усташтво у Хрватској.
Ponedeljak 20.01.2014.15:53
Moze neki link od originalnog izvora ovih podataka kojim se shutaju Vesti..Sve mi se chini ..onaj koji je pisao ovu vijest ili je polupismen ili tupav..ili zlonamjeran..
Ponedeljak 20.01.2014.16:34
Ne zameri molim te, iako ne razumem glagol 'sutati', rekao bih da izvor za podatak koji iznosi da riba zivi u vodi prosto nije neophodan. 'Hrvati' zive u nacionalnom okruzenju tzv hrvatske nacije iako je ona lazna, a Srbi iako nacionalno realni, pre prihvataju da budu i Indijanci jer im je nacionalni identitet planski ubijen. Pogledaj Srbiju a narocito prestonicu i sve ce ti biti jasno. Takodje, medju tim Jugoslovenima valja reci da ima mnogo ljudi iz verski mesovitih srpskih brakova, narocito onih koji su devedesetih otisli u SAD bezavsi od rata.
Ponedeljak 20.01.2014.16:37
Jugoslovenstvo je rak Srpske nacije cije metastaze obezglavljuju Srbe sirom planete. To je ubedljivo najveca tragedija koja se desila Srbima u celoj Srpskoj istoriji.
Ponedeljak 20.01.2014.16:51
Ideja jugoslovenstva još uvek je vrlo efikasno oružje za borbu protiv srpskog nacionalnog bića. Koriste ga i ovi što nam stalno postavljaju nove i nove uslove, kao i "druga Srbija". Metoda zaluđivanja, nažalost, nikad dovoljno nacionalno osvešćenih Srba, nije slučajno prisutan i forsiran naviše na ovim prostorima. A, mi se smejemo i sramimo sopstvenih vrednosti, najbolji dokaz su krajnje zluradi komentari sveznajućih evroanalitičara i revolucionara iz fotelja, lepo je rekao sveštenik na Adi pre početka plivanja za Krst časni: U našoj pravoslavnoj srpskoj veri, na sva podrugivanja ismevanja i omalovažavanja ovako svetog događaja, najbolje je odgovoriti - osmehom! Pozdrav!
Ponedeljak 20.01.2014.23:25
Nije loše, koliko se da zaključiti Jugoslovena ima više nego indijanaca. Volim ovako bitne i važne analize, prosto me usreće. Jel može jedna analiza koliko Jugoslovena živi u hrvatskoj. Unapred zahvalan.
Utorak 21.01.2014.01:52
Zao mi je sto moram da konstatujem, ali mi Srbi se najlakse odricemo sopstvenog identiteta. Znam, ovde u Londonu nase ljude, koji, kada se predstavljaju, svoje prezime izgovaraju sa IK na kraju, umesto da kazu onako kako se izgovara. Kao da se stide. Jos nisam cuo nikoga (osim Poljaka) koji to rade (i Poljaci cesto svoja prezimena izgovaraju za zavrsetkom KI, umesto CKI). Umeju da kazu da su iz "Bivse Jugoslavije", pa tek ako neko bas insistira, skoro stidljivo kazu iz Srbije. Umesto da se time ponose. Kad god i gde god stignem, pokusavam da uticem na njih, ali slaba vajda. U prethodnoj zemlji gde sam ziveo, naterao sam Austrijance da moje prezime izgovaraju, a nije im lako: Vicentijevic

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)